donderdag 26 maart 2009

Lening Offerte goedkoper krijgen

De nieuwe reclame campagne 'lenen kost geld' trapt een open deur in. Een geldverstrekker moet natuurlijk ook ergens de winst vandaan halen. En daar is ook niks mis mee. Maar het is als consument nou ook weer niet nodig om teveel te betalen.

De beste manier om geld te besparen op je lening offerte is natuurlijk de rente lager krijgen. De rentekosten zijn procentueel verreweg het grootste gedeelte van de leningkosten. Al moet je natuurlijk altijd een beetje kijken naar de afsluitkosten en wat de geldverstrekker je in rekening brengt.

De snelste manier om rente lager te krijgen is een schone BKR geschiedenis. Voor een bank of geldverstrekker besluit of je een lening krijgt kijken ze eerst naar je BKR rapport. Heb je BKR noteringen staan, dan betekent dat over het algemeen dat je een hogere rente zult moeten gaan betalen.

Een goede vergelijking maken tussen alle geldverstrekkers is ook belangrijk bij het verkrijgen van een lagere rente. De tarief verschillen van aanbieders zijn soms verbazingwekkend. Op lening gebied is er nou eenmaal enorm veel concurrentie op Internet. Voor elke soort lening die je kunt bedenken, van zakelijke lening tot doorlopend krediet zijn er wel meerdere aanbieders waar je tussen kunt vergelijken.

Hou je kredietgeschiedenis dus schoon. Zorg dat je op tijd je rekening betaalt en betalingsproblemen vermijdt. Weet je niet zeker of je een BKR registratie hebt of niet, vraag dit dan na.MAak het de bank of geldverstrekker makkelijk en stel alle benodigde gegevens zo snel mogelijk beschikbaar. Om te controleren of je BKR genoteerd bent, ga dit na bij een bank. Alle banken kunnen je hierbij helpen. Gewoon even naar binnen lopen en je BKR rapport opvragen, dan heb je het binnen een week.

1 opmerking:

  1. Goede dag, ik ben nu zo blij omdat ik vandaag mijn lening van € 29.000 heb gekregen van dit goede bedrijf LAPO na verschillende oplichting van verschillende cheaters, je kunt ook contact met hen opnemen als je een snelle lening nodig hebt, neem nu contact met hen op via deze e-mail: lapofunding960@gmail .com

    BeantwoordenVerwijderen