woensdag 18 maart 2009

Lening en student, de verhouding

De gemiddelde student leent vaker en meer. Dit komt naar voren uit het ene onafhankelijke onderzoek na het andere. Het is voor studenten moeilijk om tegelijkertijd te studeren én genoeg geld naast de studiefinanciering te verdienen om rond te komen. Sommige studenten komen wel uit met een aanvullende beurs, maar in het merendeel van de gevallen voldoet die ook niet.
Door onder andere een duurdere levensstijl, meer vereiste materialen voor opleidingen en duurdere masters is het studentenleven geen vetpot. De IB groep geeft studenten de mogelijkheid om bij te lenen. Het voordeel van de IB groep is dat ze een laag rentepercentage hebben.
Een mogelijkheid tot roodstand kun je ook als student krijgen. Een persoonlijk krediet of een doorlopend krediet wordt minder vaak verstrekt door banken, omdat de meeste studenten nou eenmaal niet zoveel verdienen. Een lening is geen heet hangijzer bij alle banken, dat is ook afhankelijk van de kosten en rente van een bepaalde studentenlening.

Zoals altijd moet je bij elke lening nadenken over je mogelijkheid tot terugbetalen. In de meerderheid van de gevallen zal dit echter niet zo’n probleem zijn. Als je dadelijk je diploma hebt en bijpassend werk kun je makkelijk sneller aflossen op je lening. Je begrijpt dat deze vlieger niet opgaat voor absurd hoge bedragen, maar het gaat meestal niet om hele grote bedragen. Meestal draait het om rondkomen aan het eind van de maand, niet om grote eenmalige aankopen.

Het is dus niet meer raar om als student te lenen, puur omdat studenten vaak worden gedwongen om te lenen.

1 opmerking:

  1. Goede dag, ik ben nu zo blij omdat ik vandaag mijn lening van € 29.000 heb gekregen van dit goede bedrijf LAPO na verschillende oplichting van verschillende cheaters, je kunt ook contact met hen opnemen als je een snelle lening nodig hebt, neem nu contact met hen op via deze e-mail: lapofunding960@gmail .com

    BeantwoordenVerwijderen