dinsdag 31 maart 2009

Is geld lenen een goed idee in jouw situatie

Is geld lenen een goed idee in jouw situatie

 

Het wordt steeds gebruikelijker om een lening af te sluiten of een 2de hypotheek te nemen. Maar hoe weet je of het een goed idee is voor jou? Kun je nou het beste spaarzaam zijn, of is het soms niet te vermijden om een lening af te sluiten?

 

Een 2de hypotheek afsluiten of een lening nemen is bepaald niet altijd een verstandige mogelijkheid. De beslissing om een lening te nemen wordt vaak snel genomen. In die situaties valt één en ander nogal eens heel wat duurder uit en verliezen leningnemers geld op een lening. Een autolening kan bijvoorbeeld nooit een winstgevend doel zijn. Kijk of je zoveel mogelijk aan kunt betalen als je een auto koopt, tenzij het echt niet anders kan.

 

Met het geld dat door een 2de hypotheek vrijkomt wordt over het algemeen verbouwingen gefinancierd aan de woning, een goede investering. Omdat het onderpand stijgt in waarde wordt het daarmee een meer verantwoorde lening.

 

Laat het voorop staan dat je het beste geld kunt steken in zaken die toenemen in waarde. Een lening of minikrediet nemen voor te consumeren goederen is dan ook meestal geen goed idee. Als je het doel moet opgeven voor je lening of 2de hypotheek, vertel er dan te allen tijde de waarheid over. Wanneer je niet eerlijk bent over het leningdoel kun je in flink diepe problemen komen. Sta dus altijd stil bij het onderpand van een lening en leen met voorbedachte rade.

 

1 opmerking:

  1. Goede dag, ik ben nu zo blij omdat ik vandaag mijn lening van € 29.000 heb gekregen van dit goede bedrijf LAPO na verschillende oplichting van verschillende cheaters, je kunt ook contact met hen opnemen als je een snelle lening nodig hebt, neem nu contact met hen op via deze e-mail: lapofunding960@gmail .com

    BeantwoordenVerwijderen